wie zijn wij

Wie zijn wij

De komst van ons eerste kleinkind was niet alleen een hele nieuwe en prachtige ervaring.  Deels door de komst van Ella, is het zowel bij mij als bij mijn dochter beginnen kriebelen, om iets op te starten rond ecologische babyspulletjes.  

Onze zoektocht naar milieuvriendelijke en duurzame producten voor Ella was niet altijd eenvoudig. Deze zoektocht is dan ook overgegaan in een passie om zelf een assortiment met duurzame artikelen samen te stellen.  Ondertussen zijn we zover, en proberen we onze droom te verwezenlijken.  Een webwinkel opstarten, met een mooi aanbod van ecologische, duurzame producten,  die daarnaast ook mooi en gebruiksvriendelijk zijn.  

Onze intentie is om door kleine stappen te zetten, toch een verschil te kunnen maken voor het milieu, onze wereld en de toekomst van onze kinderen. Maak kennis met onze producten, die met veel zorg en liefde uitgekozen zijn.  Vele van onze producten zijn ook uitvoerig getest en goedgekeurd door onze lieve dochters en kleindochters Ella en Nora. En onlangs ook door onze kersverse kleinzoon Matteo.

Neem gerust een kijkje!

 Sabine en Maité