Verzenden en retourneren

Uw pakketje wordt met de grootste zorg ingepakt, en zo snel mogelijk verzonden.  Voor verzending werken wij samen met Bpost. Voor de verpakking proberen wij  het milieu niet verder te belasten.  Wij maken dan ook enkel gebruik van biologisch afbreekbaar of gerecycleerd verpakkingsmateriaal.

Wij proberen onze verzending zo goedkoop mogelijk te houden, en dragen dan ook bij in de verzendingskosten.  Kosten die nog aangerekend worden:

Levering aan huis 4,95 euro in Belgie en 5,95 euro in Nederland.  Voor afhalen in een postpunt of een cubee pakjesautomaat vragen wij 3,50 euro bijdrage in de onkosten. Vanaf 40 euro verzenden wij je pakje gratis in België, naar Nederland verzenden we gratis vanaf  50 euro.

Sommige artikelen hebben wij niet in voorraad, maar worden wel geleverd in nabestelling.  Dit staat altijd vermeld op de afrekenpagina.  Bij deze artikelen kan de verzendtijd iets langer duren.  Normaal gezien komt de bestelling bij ons aan, binnen de 2 en de 5 werkdagen.  Daarna wordt ze onmiddellijk naar je toegestuurd.

Indien uw bestelling niet aan uw verwachtingen voldoet, heeft u uiteraard het recht om uw pakje terug te sturen.  Dit kan binnen de 14 dagen na aankoop, en wanneer het artikel ongebruikt is (op passen na).

Van zodra het pakje bij ons is toegekomen, storten wij het aankoopbedrag terug.

Ondanks onze grote zorgen, kan er wel al eens iets verkeerd lopen. Als u het verkeerde product heeft ontvangen of als één van de items in uw bestelling defect is, neem dan onmiddellijk contact op met ons,  en we zoeken zo snel mogelijk een oplossing.