Geplaatst op Geef een reactie

Tips voor een duurzaam baby cadeau

baby cadeau

Op zoek naar een veilig en duurzaam baby cadeau?

Wij geven je enkele leuke tips voor milieuvriendelijke en originele cadeaus .

Deze geschenkjes zijn heerlijk om te geven of te krijgen.  Bovendien zijn ze niet schadelijk voor het kindje of de natuur.

 

Een plezier voor zowel de ouders als de  jonge kindjes, zijn deze mooie bamboe eetsetjes

Absoluut veilig, bpa vrij, dus zonder chemische stoffen. Verkrijgbaar in verschillende leuke printjes. Een plezier om uit te eten, of om je kleintje eten te geven. Bordjes en bekers zijn ook afzonderlijk te verkrijgen.  Daardoor wordt het ook leuk om te combineren. Zo kan je een  beker onder andere combineren met een  bijpassende bamboe tandenborstel.  Of een mooi kommetje met een bijpassend slabbetje. Succes gegarandeerd!

Ook leuk om te geven of te krijgen, en eveneens heel duurzaam en zinvol. Een slaapzakje of rompertje uit biokatoen.

Kleding van biologisch katoen wordt steeds populairder. Het is tegenwoordig ook beschikbaar in alle mogelijke kleuren en motieven.  Bovendien is het ook beter en zachter voor je huid. Ook voor kinderen en baby’s met allergieën of gevoelige huid, wordt biokatoen aangeraden.  Als cadeautje setje zijn hier mooie combinaties mogelijk.  Zoals een rompertje met bijhorend mutsje of slabbetje. Met biologisch katoen, maak je zeker een goede keuze.

Geef je liever een speeltje?

Met het mooie bijt en bad speelgoed van Oli & Carol zit je altijd juist.  Het speelgoed is gemaakt uit duurzaam rubber, en niet uit plastic.  De badspeeltjes hebben trouwens geen gaatje. Daardoor is het veel hygiënischer, en krijgen bacteriën geen kans om zich te ontwikkelen.  Het rubber heeft een aangename, zachte structuur. Heerlijk om in te bijten, en toch absoluut veilig. Dit speelgoed wordt gegarandeerd het favoriete speeltje van je kleine oogappel. Bekijk de leuke zachte origami bootjes, de verschillende vrolijke badeendjes en de grappige fruit en groenten speeltjes.

Een knuffeldoekje werkt rustgevend, troostend, en geeft een veilig gevoel.

Ook een favoriet hebbedingetje, en dus ook een topcadeau, zijn de knuffeldoekjes.  De tetra doekjes van Fabelab hebben een mooi, speels design, zoals dit unicorn doekje. Het doekje is gemaakt van duurzame hydrofiele stof. Daardoor is het zeer ademend en dus ook heel veilig.  Een prachtig cadeau voor de pasgeborene.  Ook heel leuk zijn de hele zachte badstof knuffeldoekjes van Hoppa. Deze doekjes geven een veilig gevoel wanneer je kindje de wereld gaat verkennen.  Deze doekjes zijn handgemaakt en van organisch katoen.

Nog meer leuke cadeau ideetjes kan je vinden op onze website www.ecovoetjes.be

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *