Geplaatst op Geef een reactie

Het leukste badspeelgoed zonder gaatje

badspeelgoed zonder gaatje

Ook op zoek naar badspeelgoed zonder gaatje voor je baby?  Ben je ook vies van al die schimmels aan de binnenkant?

Gelijk heb je. Door het stilstaand water en vocht in het speeltje,  zit de binnenkant vol met schimmels en bacteriën.  Deze blijven niet alleen in het speelgoed, maar komen ook via het luchtgaatje naar buiten.  Zo kunnen ze  irritaties geven aan de ogen en de oren, maar ook maag en darm  infecties veroorzaken. Het wil niet zeggen dat badspeelgoed met een gaatje schadelijk is voor de gezondheid, maar hygiënisch is het in ieder geval niet. En als er nu één ding belangrijk is, dan is het toch de gezondheid van je baby.

Welk speelgoed dan wel?

Speelgoed van Oli & Carol is gemaakt uit één stuk en heeft geen gaatjes.  Het is dus veel hygiënischer en veiliger. De binnenkant is schimmelvrij doordat er geen water in kan.  De binnenkant bestaat enkel uit lucht.

Bovendien wordt elk badeendje of ander badspeeltje, gemaakt van zacht, natuurlijk rubber, en niet van  harde plastic.  Dit is veel aangenamer en veiliger voor beginnende bijtertjes. Daardoor is het speelgoed van Oli & Carol ook uitermate geschikt als bijtspeeltje bij pas doorkomende tandjes.

Voor ons dus geen plastic eendjes met gaatjes meer.

Bekijk hier al het speelgoed van Oli & Carol

Welk zijn jou favoriete Oli & Carol speeltjes?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *