Geplaatst op Geef een reactie

Goodbye Me – Time

me - time dochter

Me – Time

Ik heb een prachtige dochter van 1.5 jaar. Net zoals bij de meesten onder ons, heb ik alles voor haar over en probeer ik zoveel mogelijk tijd vrij te maken voor haar. Dit is niet altijd even makkelijk als werkende ouder.

Jezelf wegcijferen is dan ook snel gebeurd.

Dan kom je thuis van het werk en denk je, ja nu ga ik eens lekker aan mezelf denken.

Ai, mijn dochter heeft plots grote honger.  ‘Geen probleem’, dan geniet ik straks wel van mijn favoriete serie.

Schat, is mijn broek gewassen voor morgen?   ‘Ghoh’, dan stellen we het nog wel even uit tot morgen.

En zo zijn we snel weken, zelfs maanden verder.

Eens om de zoveel tijd heb ik hier echt wel nood aan, al zijn het maar 10 minuten.

Dan vraag ik aan mijn vriend om onze dochter mee te nemen en buiten wat te gaan spelen. Zo kan ik rustig een badje nemen, zonder dat er wc rollen, bibs spenen, knuffels en andere gevonden voorwerpen in bad belanden.

Zit ik dan uiteindelijk in mijn bad?  Dan begint mijn hoofd al na een paar minuten van gedacht te veranderen.  Wat zou mijn poppemie nu aan het doen zijn? Hij let toch wel goed op haar?  Zou ze warm genoeg aangekleed zijn?  Wat als ze iets nieuws doet?  Ik haast me terug tot bij mijn dochter. #Fearofmissingout

Ze hoeft maar een keer te lachen, babbelen, mama te zeggen en dan smelt ik helemaal weg.

Daar doen we het uiteindelijk toch allemaal voor.

Goodbye me – time
See you over 15 years

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *