Geboortelijst

Een online geboortelijst aanmaken?

Verwelkom je binnenkort één of misschien wel meerdere baby’s in huis.  Bij Ecovoetjes kan je terecht voor een duurzaam en uniek aanbod babyproducten.

Wat kan je van ons verwachten,

Wij bestellen en/of reserveren voor jou alle producten die je uitgekozen hebt.  Dit vanaf  je een lijstje aanmaakt tot/met het afsluiten van de lijst.  Zo liggen al je gekozen producten ruim op tijd voor je klaar. Na het afsluiten van de lijst  kan je vrij kiezen of je de overige producten nog aankoopt,  er is dus geen aankoopverplichting.  Je ontvangt van ons nadien nog een aankoopbon van 10% van de totale aangekochte waarde.

We zijn wel een online winkel maar staan graag ter beschikking voor info en advies. We staan garant voor een uitstekende en betrouwbare service.

Je vrienden en familie kunnen eenvoudig je lijst terugvinden via de site of via een link die je via mail naar hen kan doorsturen.  Ze kunnen zelf kiezen of ze de bestelde producten zelf willen afgeven.  De producten worden dan in een mooie verpakking naar het opgegeven adres gestuurd. Of ze kiezen ervoor om rechtstreeks naar jullie te laten verzenden.  In dat geval bezorgen wij wekelijks alle aangekochte producten samen. Uiteraard worden er geen verzendingskosten aangerekend voor je vrienden, familie of kennissen.  Opgelet; bij verzending naar Nederland worden de producten niet afzonderlijk verzonden, maar wekelijks naar het door jou opgegeven adres.

Hoe beginnen? Klik op start een nieuwe geboortelijst. Maak een account aan of meld je aan. Geniet van je zoektocht op onze website.  Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op via Facebook (messenger) of via mail info@ecovoetjes.be