KIT & KIN

KIT & KIN

Toont 1 resultaat

Toont 1 resultaat

Kit & Kin staat voor milieuvriendelijke luiers.  De luiers zijn zo ontworpen dat ze beter zijn voor jou, voor jouw baby en voor het milieu.

Kit & Kin luiers zijn deels biologisch afbreekbaar.  Ze hebben een natuurlijke kern met veel minder chemicaliën dan standaard luiers. Zo helpen ze de fijngevoelige huid van de baby te beschermen en problemen zoals eczema & luieruitslag te voorkomen.

De super absorberende kern houdt de baby 12 u droog.  De nauw aansluitende randen voorkomen lekken.

De zachte buikband en elastische panelen passen mooi aan, aan het lichaam van de baby voor een betere bewegingsvrijheid.  Omdat er minder chemicaliën worden gebruikt dan in standaard luiers, komt de huid van de baby enkel in contact met de zachtste, natuurlijke materialen.

De designs zijn geprint met plantaardige inkt.  Elke maat heeft zijn eigen leuke designs.

De zachte buiten- en binnenkant zijn vervaardigd van natuurlijk afgeleide en duurzame plantaardige materialen. De super absorberende kern van chloorvrije, pluizige pulp, is  afkomstig van duurzaam gekweekte bossen.

Een standaard wegwerpluier doet er 500 jaar over om af te breken.  Elk onderdeel van Kit & Kin, inclusief de verpakking, breekt af binnen de 3 tot 6 jaar.

Bij Kit & Kin willen we nog meer doen voor het milieu, onze toekomst en die van onze kinderen.   Daarom werken we samen met het WLT, World Land Trust, om het bewustzijn van het behoud van het regenwoud te vergroten.  Kit & Kin financieert dan ook de aankoop en bescherming van enkele hectares tropisch regenwoud via WLT.