Fresk

Fresk

Resultaat 1–18 van de 77 resultaten wordt getoond

Resultaat 1–18 van de 77 resultaten wordt getoond

Fresk is een Nederlands merk met bijzondere babyproducten. De babycollectie van Fresk is fris, lief, eigenwijs en een tikkeltje retro. Met liefde maken we onze vrolijke en kleurrijke babycollectie. Van pyjama’s, reisslaapzakken tot royale inbakerdoeken die multifunctioneel te gebruiken zijn. De collectie wordt met veel zorg en aandacht ontworpen in Nederland en duurzaam geproduceerd in Europa.

Voor onze producten gebruiken we namelijk biologisch katoen. Biologisch katoen is heerlijk zacht voor de babyhuid en zorgt intussen voor een fijne pasvorm en veel draagcomfort.

Fresk kiest ervoor eerlijke producten te maken We vinden het belangrijk om verantwoord om te gaan met onze leefomgeving. Ook daarom gebruiken we biologisch katoen. Veel producten hebben het GOTS-keurmerk gekregen, een wereldwijd keurmerk dat de productie en verwerking van biologisch katoen waarborgt.

Fresk is Scandinavisch voor fris en staat voor een fris briesje. Anders gezegd een nieuw begin. Het bedrijf heeft een Scandinavische roots. Fresk combineert Hollands design dan ook met een vleugje Scandinavië.

Het GOTS keurmerk
Fresk vindt het belangrijk om verantwoord om te gaan met onze leefomgeving. Alle producten zijn dan ook met zorg en aandacht gemaakt, ontworpen in Nederland en duurzaam geproduceerd in Europa. Veel producten hebben het GOTS keurmerk voor biologische vezels gekregen. Om het GOTS keurmerk te verkrijgen moeten ze aan strenge eisen voldoen. Het keurmerk stelt eisen van de maak van de vezels tot stof tot uiteindelijk het product zelf.