Fabelab

Fabelab

Toont alle 11 resultaten

Toont alle 11 resultaten

 

Fabelab is een mooi, Scandinavisch merk.

Fabelab maakt duurzame, en verantwoorde producten.  Het ontwikkelen van producten van hoge kwaliteit is belangrijk bij Fabelab.

De stoffen van Fabelab zijn dan ook gemaakt van biologisch katoen. Er gaat ook geen materiaal verloren. Fabelab werkt namelijk ook al het restmateriaal op.

Elk individueel product is enorm belangrijk. Zij maken dan ook al hun producten met liefde en aandacht voor details.

Zo bestaan de bijtringen volledig uit natuurlijke materialen. Ze zijn gemaakt van natuurlijk dennenhout. Met vleugeltjes of oortjes van organisch katoen.  Ze zijn prachtig, en handig tegelijkertijd. Een bijtring verzacht de pijn bij doorkomende tandjes. De ronde vorm stimuleert ook de grijpreflex van je baby.

Met de rammelaars stimuleer je de zintuigen van je kindje. Ook dit product is gemaakt met aandacht voor kwaliteit. Het is met de hand afgewerkt. Met behulp van een drukknop en een lus, kan hij overal aan bevestigd worden. De rammelaar maakt een zacht rammelend geluid.

De speelse knuffeldoekjes zijn gemaakt van 100% biologisch katoen. De vulling is van gerecycleerd polyester. Het prachtige doekje is gemaakt van tetrastof.  Daardoor is het heerlijk zacht en ademend.

De knuffeldoekjes en rammelaars zijn verpakt in een mooi doosje.  Leuk om als geschenkje te geven.

De mooie slabbetjes zijn eveneens gemaakt van zachte tetrastof.  De achterkant is gemaakt van badstof.  Zo blijven de kleertjes droog. De drukknopjes hebben 2 standen.

De collectie is bijgevolg uniek. Elk item is prachtig gemaakt voor kinderen, en stimuleert hun zintuigen en verbeelding. Ze gebruiken daarvoor aantrekkelijke aardse kleuren en eenvoudige vormen.

Het zijn ideale knuffeltjes voor kleine dromers.