ergoPouch

ergoPouch

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

ErgoPouch heeft bijzonder mooie en heel gebruiksvriendelijke inbakerslaapzakjes.

Alle ergoPouch producten zijn gemaakt van 100% natuurlijke materialen, zoals biologisch katoen, bamboe en Merino wol. Ook de vulling van de slaapzakken is volledig natuurlijk.

Dit is belangrijk, want kindjes slapen hierdoor echt beter.

ErgoPouch gebruikt voor al zijn producten natuurlijke materialen. De optimale basis voor een goede nachtrust.

Baby’s slapen beter in natuurlijke vezels, om de eenvoudige reden dat hun temperatuur op die manier stabiel blijft gedurende de nacht, en ze dus niet wakker worden door temperatuurschommelingen.

Dus, als het een koude nacht is, zullen ze lekker warm blijven, en bij een warme nacht, zullen de natuurlijke vezels in het beddengoed en kleding helpen om hen koel en comfortabel te houden. Het resultaat is een betere slaap voor je baby, en dus ook een betere slaap voor jou!

ErgoPouch kiest alleen natuurlijke vezels zoals biologisch katoen, bamboe en merino omdat ze uitblinken in het reguleren van de temperatuur. In tegenstelling tot synthetische weefsels, ‘ademen’ natuurlijke vezels.  De meeste andere baby-slaapzakken op de markt worden gevuld met polyester of andere synthetische materialen. Synthetische vezels, zoals polyester ademen niet zodat ze warmte vasthouden, het resultaat is een oververhitte, bezwete baby die dan te snel zal afkoelen doordat het vocht op de huid blijft zitten. Deze temperatuurschommelingen zijn ongemakkelijk, waardoor de slapende baby vaker wakker zal worden.

Biologisch katoen is ook natuurlijk, hernieuwbaar én biologisch afbreekbaar. Het komt zowel de katoenproducenten als het milieu te goede door het vermijden van de schadelijke effecten van giftige bestrijdingsmiddelen. Door te kiezen voor biologisch katoen, bamboe of merino voor je baby, maak je bovendien ook de juiste keuze voor de huid van je baby. Baby’s hebben een dunnere huid die sneller geïrriteerd raakt. Met de ergoPouch producten zit je zeker veilig.