ergoPouch

ergoPouch

Toont 1 resultaat

Toont 1 resultaat

Het ideale slaapconcept!

De beste inbakerzakjes, slaapzakken en pyjama’s – bijzonder mooi en heel gebruiksvriendelijk.
Alle ergoPouch producten zijn gemaakt van 100% natuurlijke materialen, zoals biologisch katoen, bamboe en Merino wol. Ook de vulling van de slaapzakken is volledig natuurlijk. Dit is belangrijk
want kindjes slapen hierdoor echt beter.

Natuurlijke materialen
ErgoPouch gebruikt voor al zijn producten natuurlijke materialen. De optimale basis voor een goede nachtrust.

De voordelen van natuurlijke en organische vezels

Baby’s slapen beter in natuurlijke vezels, om de eenvoudige reden dat hun temperatuur op die manier stabiel blijft gedurende de nacht en ze dus niet wakker worden door temperatuurschommelingen. Dus, als het een koude nacht is, zullen ze knus en warm te blijven, en bij een warme nacht, zullen de natuurlijke vezels in het beddengoed en kleding helpen om hen koel en comfortabel. Het resultaat is meer slaap voor baby, en meer slaap voor jou!

We kiezen alleen natuurlijke vezels zoals biologisch katoen, bamboe en merino omdat ze uitblinken in het reguleren van de temperatuur. In tegenstelling tot synthetische weefsels, ‘ademen’ natuurlijke vezels – zo eenvoudig is dat. De meeste andere baby-slaapzakken op de markt worden gevuld met polyester of andere synthetische materialen. Synthetische vezels, zoals polyester ademen niet zodat ze warmte vasthouden, het resultaat is een oververhitte, bezwete baby die dan te snel zal afkoelen doordat het vocht op de huid blijft zitten. Deze temperatuurschommelingen zijn ongemakkelijk en waardoor de slapende baby vaker wakker zal worden.

Biologisch katoen is ook natuurlijk, hernieuwbaar én biologisch afbreekbaar. Het komt zowel de katoenproducenten als het milieu te goede door het vermijden van de schadelijke effecten van giftige bestrijdingsmiddelen. Door te kiezen voor biologisch katoen, bamboe of merino voor je baby, is bovendien ook de juiste keuze voor de huid van je baby. Baby’s hebben een dunnere huid die sneller geïrriteerd raakt. Met de ergoPouch producten zit je zeker veilig.