Geplaatst op Geef een reactie

Baby’s banana day

banana day

Vandaag is het banana day. 

In verschillende landen, en voornamelijk in Amerika maken mensen vandaag filmpjes om de banaan te ‘eren’.  Bananen zijn dan ook de meest verkochte fruitsoort in Amerika.

Bananen zijn ook in ons land, één van de favoriete fruitsoorten voor klein en groot.

Baby’s genieten al vanaf 4 maanden van een lekker fruitpapje met banaan. Bananen hebben een uitstekende voedingswaarde en een natuurlijke zoete smaak.

Om je baby zijn zintuigen extra te stimuleren, zijn kauwbare fruit en groentespeeltjes een goed idee.  Ook bij doorkomende tandjes verzachten deze speeltjes het tandvlees. Vanaf jonge leeftijd maken zij op deze manier kennis met een gezonde levensstijl.

Wist je dat een banaan enorm rijk is aan kalium en dat kalium onmisbaar is voor het menselijk lichaam?

Ook een zacht, natuurlijk babyspeeltje, helpt je baby zijn tastzin te ontwikkelen.  Dit super zacht, flexibel speeltje is makkelijk vast te houden door babyhandjes. Je kan het ook gebruiken als badspeeltje.

Introduceer je baby in een gezonde levensstijl

Happy Banana day

Meer info over Oli & Carol:

Oli&Carol is een jong en vrolijk bedrijf uit Barcelona.  Ze ontwerpen rubberen speeltjes voor de allerkleinsten.

Ze kiezen voor unieke vormen en kleuren. Zo kiezen ze zowel voor fruit en groenten, alsook voor dieren origami bootjes, grappige eendjes, enz.  Ze blijven steeds verder zoeken naar nieuwe, originele vormen en kleuren.

Hun unieke producten voldoen aan de volgende voorwaarden:
Het speelgoed is in de eerste plaats gemaakt van 100% natuurlijk rubber, afkomstig van Hevea bomen. Daardoor is het heel soepel en zacht,  en gemakkelijk om vast te houden.
Daarnaast zijn de speeltjes  handgeschilderd met natuurlijke voedingskleurstoffen. Het is dus geen synthetisch, plastic speelgoed. Je baby kan er dus gerust volledig veilig op kauwen.

Hun producten zijn biologisch afbreekbaar, duurzaam en milieuvriendelijk.
Het speelgoed is niet giftig, en zeer hygiënisch. Ze hebben geen gaatjes. Daardoor voorkomen ze de aanwezigheid van bacteriën.

Bij elk Oli&Carol speeltje dat je koopt, steun je een schoolproject in India.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *