Algemene voorwaarden

Algemene verkoopsvoorwaarden webshop B2C

onze gegevens


Ecovoetjes

Sabine Sels

Liersesteenweg 93

2547  Lint

info@ecovoetjes.be

0474/314205

BE 0725.637.796

 Prijs

Als kleine onderneming worden wij vrijgesteld van de meeste btw-verplichtingen, waardoor wij geen btw hoeven aan te rekenen aan onze klanten.  Onze vermelde prijzen zijn uitgedrukt in EURO, en er wordt geen btw meer aan toegevoegd.  Leveringskosten rekenen we deels aan, deels betalen wij deze kosten.  Deze kosten worden apart vermeld.

Aanbod

Ondanks het feit dat onze online webshop met de grootst mogelijke zorg wordt samengesteld, is het toch mogelijk dat de aangeboden informatie onvolledig is, materiële fouten bevat, of niet up-to-date is. Kennelijke vergissingen of fouten in het aanbod binden Ecovoetjes niet.  Ecovoetjes is wat de juistheid en volledigheid van de aangeboden informatie slechts gehouden tot een middelenverbintenis.  Wij zijn in geen geval aansprakelijk ingeval van manifeste materiële fouten, zet- of drukfouten.

Wanneer je specifieke vragen hebt over bv. maten, kleur, beschikbaarheid, leveringstermijn of leveringswijze, vragen wij je om vooraf contact met ons op te nemen.

Het aanbod geldt steeds zolang de voorraad strekt en kan te allen tijde worden aangepast of ingetrokken. Ecovoetjes kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het niet beschikbaar zijn van een product. Indien een aanbod een beperkte geldigheidsduur heeft of onder voorwaarden geschiedt, wordt dit nadrukkelijk in het aanbod vermeld.

Online aankopen

We vinden het belangrijk dat je veilig en met plezier kan winkelen. Daarom gebruiken we alleen betaalsystemen die actueel, betrouwbaar en veilig zijn.

Dankzij onze betaalpartner Ingenico beschikken we over een veilig en betrouwbaar betaalsysteem.

Hieronder krijg je een overzicht van de verschillende betaalmogelijkheden, zodat je een betaalmethode kan kiezen die het beste bij je past.

Bancontact of Maestro:

Bij een betaling op deze manier ontvangen we onmiddellijk je betaling! We kunnen je pakje dan ook meteen verzendklaar maken. Via onze site word je doorverwezen naar de site van onze betaalpartner Ingenico, waar de betaling verder verloopt.

Visa/Mastercard:

Bij een betaling met een kredietkaart heb je de keuze tussen Visa of Mastercard. Dit is een betaling die we onmiddellijk ontvangen. Bij deze betaalmethode wordt de verificatiecode van je betaalkaart gevraagd. Deze controleert of je kaart niet gebruikt wordt door een ongeautoriseerd persoon. Zodra wij de melding van betaling ontvangen , maken we je pakje verzendklaar.

Ideal:

Een betaling vanuit Nederland? Gebruik Ideal voor een snelle en veilige betaling.

Levering en verzending

Alle goederen  worden zo snel mogelijk geleverd op het door jou bij je bestelling aangegeven adres.

De levering gebeurt door Bpost.

De leveringskost naar België en Nederland is afhankelijk van de gekozen leveringsmethode.

Tenzij anders overeengekomen of uitdrukkelijk anders bepaald, worden de goederen geleverd binnen 30 dagen na ontvangst van de bestelling.

Elke zichtbare beschadiging en/of kwalitatieve tekortkoming van een artikel of andere tekortkoming bij de levering, kan best zo vlug mogelijk worden gemeld aan Ecovoetjes.

Het risico wegens verlies of beschadiging gaat over op de Klant vanaf hij de goederen fysiek in bezit heeft gekregen.

 Herroepingsrecht

Als je goederen of diensten bij ons koopt, heb je gedurende 14 dagen vanaf de levering het recht om te beslissen dat je de goederen niet wil houden.  Je kan je bestelling dan  zonder opgave van reden terugsturen.  Binnen de 14 dagen nadat we je bestelling teruggekregen hebben of je hebt aangegeven dat je wil afzien van de overeenkomst, betalen we je de volledige aankoopprijs ervan terug met hetzelfde betaalmiddel waarmee je betaald hebt.

Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen of tot je hebt aangetoond dat je de goederen hebt teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

Tijdens de eerste 14 dagen na de levering verwachten we dat je zorgvuldig omgaat met de bestelling en de verpakking. Als je de goederen nog wil kunnen terugsturen zoals hierboven omschreven, mag je ze enkel in die mate uitpakken of gebruiken als nodig is om te kunnen beoordelen of je het goed wenst te behouden. Teruggestuurde goederen mogen gepast zijn, maar mogen niet gebruikt zijn.

Als je de goederen terugstuurt, moet dit indien mogelijk gebeuren samen met de originele verpakking, met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking.

Privacy

Ecovoetjes is zich bewust van het belang van uw privacy. We doen er alles aan uw gegevens te beschermen. Wanneer u iets bestelt hebben we enkele persoonlijke gegevens van

Dit zijn de gegevens die we van u bewaren wanneer u bij ons registreert of bestelt:

  • Naam en voornaam
  • E-mailadres
  • Adresgegevens voor facturatie en eventueel voor levering
  • Telefoonnummer (niet verplicht op te geven)

U heeft altijd het recht uw gegevens te laten verwijderen uit onze database. Daarvoor volstaat een e-mail naar Ecovoetjes.

Bij het maken van een bestelling ontvangt u een e-mail met de bevestiging van uw bestelling. Wanneer uw bestelling verstuurd wordt, ontvangt u een e-mail om u daarvan op de hoogte te brengen, met uw factuur in bijlage.

Ecovoetjes zal uw gegevens nooit doorgeven aan derden voor commerciële doeleinden. Er zijn enkele partijen die uw gegevens, uit noodzaak, van ons ontvangen:

  • Onze boekhouder, die de facturen verwerkt. Op de factuur staan uw naam en adres.
  • bPost: Om uw pakje te kunnen versturen maken we via het platform van bPost verzendlabels aan. Uw adresgegevens worden door hen bijgehouden om de verzending te kunnen opvolgen.
  • Ingenico: Wanneer u een online betaling doet(via creditkaart, Bancontact, iDeal), sturen we u door naar de zwaarbeveiligde servers van deze betalingsverwerkingsfirma.  Uw creditkaartnummer en dergelijke krijgt Ecovoetjes nooit in handen.